۱۳۹۳ دی ۶, شنبه

آقای ‏كاظمينی بروجردی‬ به جمع امضا كنندگان كمپين حقوق بشری پيوست

آقای سيد حسين كاظميني بروجردي روحاني مخالف تئوري ولايت فقيه كه در زندان بسر مي برد، به جمع امضا كنندگان بزرگترين كمپين حقوق بشري پيوست.



بزرگترين كمپين حقوق بشري كه در آستانه روز جهاني حقوق بشر با امضاي ٢٣ نفر از زندانيان سياسي و عقيدتي زندان رجايي شهر آغاز شده، با استقبال گسترده ايرانيان در سراسر دنيا مواجه شده است و تا كنون بيش از يكهزار چهره سياسي و فرهنگي به اين كمپين پيوسته اند.
محمد سيف زاده و حشمت اله طبرزدي كه پيش از اين در بيانيه اي مشترك سال ١٣٩٣ را سال حقوق بشر نام نهاده بودند از جمله اين ٢٣ نفر زنداني هستند كه بزرگترين كمپين حقوق بشري را كليد زده اند.
زندانياني كه با امضاي آنها اين كمپين آغاز شد به اين شرح مي باشند:
۱- حسن آشتیانی ۲- بهنام ابراهیم زده ۳- وحید اصغری ۴- رسول بداقی ۵- بهروز توکلی ۶- وحید تیز فهم ۷- لطیف حسینی ۸- افشین حيرتيان ۹- کیوان رحیمیان ۱۰- سعید رضایی ۱۱ شاهرخ زمانی‌ ۱۲- سید محمد سیف زاده ۱۳- ایقان شهیدی ۱۴- سیامک صدری ۱۵- حشمت اله طبرزدی۱۶- سعید عابدینی ۱۷- فرهاد فهندژ ۱۸- اصغر قطان ۱۹- سعید ماسوری ۲۰- کامران مرتضایی۲۱- فؤأد مقدّم ۲۲- اسدالله هادی ٢٣- شهرام احمدي
به گزارش "جمهوريت" و "پيام دانشجو" تا كنون چهره هايي چون نسرين ستوده، محمد ملكي، عباس امير انتظام، شيرين عبادي، عبدالكريم لاهيجي ، مهرانگيز كار و صدها نفر از فعالان حقوق بشر و همچنين فعالان سياسي ، مدني، اساتيد دانشگاه، نويسندگان و روزنامه نگاران در داخل ايران و خارج از كشور به اين كمپين پيوسته اند.
عبدالفتاح سلطاني و خالد حرداني دو زنداني سياسي نيز بلافاصله پس از انتشار اين نامه به جمع ٢٣ زنداني سياسي و عقيدتي رجايي شهر پيوسته و اين نامه را امضا كردند.
زندانيان سياسي و عقيدتي در فراخوان خود تصريح كرده اند: ما جمعی‌ از زندانیان سیاسی و عقیدتی‌ زندان رجائی شهر، ضمن درخواست برای اجرای کامل و دقیق "اعلامیه جهانی‌ حقوق بشر" از کلیه هموطنان دعوت می‌‌نماییم تا با راه اندازی و شرکت در کمپین "تلاش در جهت عمل به اعلامیه جهانی‌ حقوق بشر" نشان دهیم که ایرانیان خواهان "آزادی، عدالت، صلح، دموکراسی، احترام جهانی‌ و رعایت واقعی‌ حقوق بشر" هستند‌.
متن كامل اين فراخوان را در پي مي خوانيد.
"بیایید تلاش کنیم
هموطنان گرامی!
شصت و شش سال پیش در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اعلامیه ای به تصویب رسید که به دنبال هزاران سال تلاش و مبارزات بشر در جهت " شناسایی حیثیت ذاتی كليه اعضای خانواده ی بشری و حقوق یکسان و انتقال نا پذیر آن " به دست آمده است. مجمع عمومی در دهم دسامبر 1948 این اعلامیه را در 30 ماده به عنوان " اعلامیه ی جهانی حقوق بشر " تصویب و منتشر کرد و آن را به عنوان " آرمان مشترکی برای تمام مردم و کلیه ی ملل "اعلام كرد.
در سال 1354 پس از تصویب در مجلس شورای ملی، این اعلامیه نیز از جمله قوانین و مقررات ایران گردید.
همچنین به موجب اصول 3 و 9 و 77 قانون اساسی کنونی ایران و نیز ماده ی 9 قانون مدنی فعلی که حکومت مدعی است این قوانین بر اساس دستورات قرآنی و از جمله فرمان " اوفوا بالعقود " می باشد، پس اعلامیه از جمله قوانین و قواعد الزام آور بوده و به لحاظ ماهیت جهانشمولی اش و تعهدات مندرج در متن پیش نویس که در تاریخ فوق به تصویب رسید، بر کلیه ی قوانین داخلی (اساسی و عادی) رجحان و برتری دارد و قبول بدون قید و شرط این اعلامیه حکایت از آن دارد که اضافه کردن هرگونه قید و شرطی صرفا برای فرار از اجرای تعهدات مندرج در آن بوده و فاقد وجاهت قانونی و شرعی می باشد. مطالعه ی این اعلامیه و مقایسه ی تطبیقی آن با برخی از مواد قانون اساسی موجود، نشان می دهد که برخلاف بسیاری از گفته ها، تضادی میان آنها وجود ندارد و بنا بر این هیچ بهانه ای برای عدم اجرای این اعلامیه ی جهانی پذیرفته نیست. (این مقایسه ی تطبیقی توسط یکی از حقوقدانان برجسته ی کشور صورت گرفته که برای آگاهی، در پیوست تقدیم می گردد)
هم وطنان گرامی!
اکنون که به نوزدهم آذر سالروز تصویب این اعلامیه نزدیک می شویم باید پرسید که چرا پس از گذشت بیش از یک قرن از انقلاب مشروطه با اهداف قانون گرایی و داشتن (عدالت خانه ی عظمی) برای یکسانی حقوق و یکسان زیستن در پناه قانون و قبول " اعلامیه ی جهانی حقوق بشر " قانون گرایی در میهن ما نهادینه نمی شود و به کرات حقوق بنیادین فوق نقض گردیده است. نمونه ی بارز چنین نقض حقوقی در مورد کسانی است که به لحاظ داشتن آراء و عقاید متفاوت سیاسی و عقیدتی در دادگاههای غیر قانونی و به صورت غیر منصفانه و غیر قانونی مورد تعقیب قرار گرفته و محکوم می گردند.
ما جمعی‌ از زندانیان سیاسی و عقیدتی‌ زندان رجائی شهر، ضمن درخواست برای اجرای کامل و دقیق "اعلامیه جهانی‌ حقوق بشر" از کلیه هموطنان دعوت می‌‌نماییم تا با راه اندازی و شرکت در کمپین "تلاش در جهت عمل به اعلامیه جهانی‌ حقوق بشر" نشان دهیم که ایرانیان خواهان "آزادی، عدالت، صلح، دموکراسی، احترام جهانی‌ و رعایت واقعی‌ حقوق بشر" هستند‌.
بیائید تلاش کنیم برای
" ظهور دنیايي که در آن افراد بشر در بیان و عقیده آزاد و از ترس، فقر، جهل و ستم فارغ باشند". بیائید برای "حقوق اساسی‌ بشر و مقام و ارزش فرد انسان" تلاش کنیم. مطمئن باشیم که چنین تلاشی، " حسن تفاهم مشترکی نسبت به این حقوق و آزادی ها" را به وجود خواهد آورد. "کمپین " تلاش و عزم راسخ یکایک ما را برای رسیدن به دنیای بهتر و پیشرفت فردی و اجتماعی، نشان خواهد داد. بیائید تلاش کنیم و با راه اندازی و شرکت در کمپین فوق خواست اصلی‌ خود را به وجدان بیدار و آگاه جهانیان اعلام نماییم. آري اجرای بدون قید و شرط اعلامیه جهانی‌ حقوق بشر و میثاقین خواست و آرزوی ماست."

هیچ نظری موجود نیست: